Camiel producties

Camiel producties is een dynamisch muziektheatergezelschap met als artistieke kern Sofie Degrande & Dylan Marey. Camiel producties streeft ernaar om out-of-the-box voorstellingen te creëren voor zowel een volwassen publiek als voor kinderen en hun familie. Het publiek wordt telkens verrast door de intrigerende combinatie van klassieke muziek, jazz, theater en beeldende kunst. Camiel producties gaat geen uitdagingen uit de weg, zo brengen ze voorstellingen met de focus op interactie met het publiek, de combinatie tussen poëzie en jazz, maar ook maatschappelijk geladen thema’s komen aan bod.

Camiel producties wil verwonderlijk, ontroerend en de verbeelding prikkelend muziektheater voorschotelen aan jong en oud.
Camiel staat voor:
Crossover - Animatie - Muziek - Interactie - Entertainment - Live

Touché

Sofie Degrande (sopraan) en Dylan Marey (jazzpiano).

Wat gebeurt er wanneer je een jazzpianist en een klassieke zangeres samenbrengt? Dit duo brengt heerlijke Broadway songs die zowel thuishoren in het klassieke als het jazzrepertoire.

Waan je terug in de jaren 20 in Broadway... Touché zorgt voor een betoverend aperitief- of huiskamerconcert vol romantische, emotionele en komische songs. Leun achterover en laat je meeslepen door muziek van o.a. Gershwin, Bernstein, Porter en andere tijdgenoten... stuk voor stuk songs die je wellicht bekend in de oren klinken of verborgen pareltjes...

www.muziekduotouche.be

Duo zang en gitaar

Sofie Degrande (sopraan) en Tim De Rijdt (gitaar)

brengen Spaanse en Italiaanse liederen
van o.a. Rodrigo, Giuliani en nog vele andere.
Laat u meevoeren door de warme klanken
van gitaar en stem.

 

Operettemelodieën

Sofie Degrande (sopraan) en Lore Custers (piano) 

Verwacht je tijdens dit gevarieerde concert aan de mooiste aria’s van de meest
bekende operettecomponisten zoals Franz Lehár, Jacques Offenbach, Johann Strauss II, e.a. Dit recital, dat bestaat uit populaire melodieën uit opera, operette en musical, zorgt ervoor dat het publiek de zaal verlaat met een warm hart en een lach op het gelaat!